Посуд зі скла: причини популярності
Заклади громадського харчування хвилює не лише естетичний вигляд посуду. Одне з найважливіших - питання практичності. Впродовж дня ресторанний посуд багаторазово очищується в посудомийних машинах і щоразу ризикує бути розбитим відвідувачами. Чи витримає таке навантаження посуд зі скла?
Основні властивості скляного посуду
- Міцність скляного посуду забезпечується особливою технологією виготовлення: з підготовленої скломаси пресуванням витискають предмет необхідної форми. У результаті, щоб розбити скляний посуд, отриманий таким способом - доведеться сильно постаратися. Міцність — найцінніша властивість скляного посуду для громадського харчування.
- Гігієнічність скляного посуду залежить від хімічних властивостей скла и відсутності пор на матеріалі. До того ж, скляні вироби, представлені компанією Accord Group, можна багаторазово мити в посудомийній машині (2000 циклів без втрати первісного вигляду). Після автоматичної сушки на їх поверхні не залишиться жодної плямки, які так докучали барменам ще до недавнього часу.
- Термостійкість скляного посуду досягається особливим способом: загартовування в процесі виробництва. Ця властивість дозволяє використовувати скляний посуд не тільки в мікрохвильових печах, але і в духових шафах, контролюючи при цьому етап приготування страви крізь прозорі стінки і дно ємності.
Назви популярних келихів
Вибір скляного посуду для HoReCa
Компанія Accord Group, розуміючи потребу підприємств HoReCа (готелів, ресторанів, кафе і кафетеріїв) в такому практичному посуді — вибрала з великої кількості світових виробників кілька брендів, яким характерне оптимальне співвідношення ціна/якість/дизайн для українського ринку.