Спеціалізований посуд для спецій, соусу і масла
Маслянки і соусники — посуд, який зберігає яскраві і насичені запахи, при цьому не вбирає їх на свою поверхню. Як часто ми чуємо про товарне сусідство в холодильнику, але забуваємо про ці маленькі і потрібні ємності. Саме в цьому посуді зберігаються вершкове масло і соуси, які додають пікантності і яскравих ноток стравам, роблячи їх апетитними.
Особливості використання маслянки і соусника
Маслянки
Поширена форма цієї посудини — прямокутник. Пов'язано це, скоріше за все, з виробничою формою самого масла — прямокутник або квадрат. Серед різноманіття форм, можна зустріти трикутні і круглі.
Всім відомо, що вершкове масло має властивість дуже швидко вбирати запахи. Через таку характеристику рекомендується купувати ємність для зберігання з кришкою, а для подачі — на свій розсуд.
Маслянки з порцеляни стійкі до зовнішніх механічних пошкоджень, наприклад, до подряпин від ножа для масла. Також за рахунок своєї маслянистої основи, для миття необхідно використовувати рясну кількість миючого засобу або гарячу воду. Порцеляновий виріб не виділяє токсичних елементів при контакті з гарячою водою, а також можна мити в посудомийній машині, економлячи кошти, воду і час.
Соусники
Порцелянові соусники — багаторазовий та безпечний посуд. Такий вид ємностей використовують для подачі різних соусів, масел і спецій. Наприклад, подача соєвого соусу для суші. Використовують їх в стаціонарних місцях громадського харчування або вдома. Вони служать аналогом недорогих пластикових соусників, які ми звикли бачити в сетах для суш "to go".Також можна зустріти керамічні, які мінімально, але поступаються по ударо- і термостійкості порцеляновим.
Форма соусника залежить від призначення. Бувають такі:
- Для гірчиці з ложкою.
- Для соєвого соусу з носиком.
- Ємність для хрону.
- Соусничка без ручки.
- Подвійний, для двох спецій або соусів.
Варто звернути увагу на форму ємності. Носик соусника додає комфорту і запобігає розлиття рідини на поверхню столу. Квадратні або круглі соусники зручно використовувати, наприклад, для споживання суш або ролів.
Стандартний діапазон ємностей для соусів — від 50 мл до 400 мл.
Також при виборі варто врахувати діаметр і наявність кришки. Діаметр дозволить планувати варіації використання. Наприклад, холодні соуси не так швидко вивітрюють запах, а гарячі швидше охолоджуються без наявності кришки.
Безкоштовна консультація при покупці маслянки або соусника
Купити важливий елемент сервірування, як маслянка і соусник, ви можете у нас на сайті. Біля кожної позиції товару представлений опис і характеристики, завдяки чому зможете визначитися з формою і кольором, які відповідають вашій меті. Також зможете ознайомитися з діапазоном цін, щоб при виборі вкласти в запланований бюджет.
У Києві розташований наш шоу-рум, де представлений весь асортимент. Менеджери зможу вас проконсультувати як в оффлайн магазині, так і по телефону. У разі виникнення питань — телефонуйте за номером +39 (098) 33 777 88 або +38 (044) 33 777 88. Надаємо і доставку по місту Києву та Україні.
Фарфорові соусники і маслянки - Часті питання
- Lubiana Kaszub/Hel Маслянка 90 мм
- Porland Seasons Black Салатник 60 мм, 50 мл
- Wilmax Гірчичниця з ложкою 130 мл
- Porland Seasons Dark Gray Соусник 110х70 мм
- Porland Seasons Orange Соусник 110 мм
- Lubiana Kaszub/Hel Ємність для хріну 100 мл
- G.Benedikt Praha PRA3310 Соусник 100 мл
- Lubiana Victoria Соусник 400 мл
- Маслянка 75 мл Helios
- Соусник 70 мм 50 мл Helios