Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
Гладка електрична поверхня для смаження Kogast EZ-40 L для обсмажування порційних напівфабрикатів — м'ясних, рибних, овочевих і морепродуктів виконана з сірого чавуну. Поверхня для смаження обладнана жолобом для стікання надлишків жиру з робочої поверхні та спеціальним бортиком для запобігання розбризкуванню жиру та соку продуктів під час приготування.
Термостат забезпечує температурне регулювання нагрівання робочої поверхні в діапазоні від 100 до 300 °С. Термічні запобіжники запобігають перегріву смаженої поверхні. Нагрівають робочу поверхню електричні нагрівачі, розташовані під робочою плитою.
- Кромка робочої поверхні та збірки для стікання жиру виконані з нержавіючої сталі AiSi 304.
- Каркас робочої поверхні виконаний з нержавіючої сталі AiSi 304, стійкої до зовнішніх хімічних впливів.
Поверхня для смаження Kogast EZ-40 L може комплектуватися базовим відкритим/закритим столом Kogast ОР-40.
Поверхні для смаження | |
Тип | Поверхні для смаження |
Тип підключення | Електрика |
Тип установки | Настільна |
Тип поверхні | Гладка |
Матеріал робочої поверхні | Чавун |
Максимальна температура | 300°С |
Напруга | 380 В |
Потужність | 4,5 кВт |
Розміри | 400х600х340 мм |
Вага | 38 кг |
Виробник | Kogast (Словенія) |
Країна-виробник | Словенія |