В японській кухні приготування і подача страв вважається справжнім ритуалом. Інвентар, який використовується для приготування їжі має величезну кількість відмінностей від звичного нам кухонного інвентарю. Спільною рисою для японської посуду є витончений і естетичний вигляд.
Також в японській культурі немає поняття повного набору однотипного посуду на певну кількість персон. Посуд може відрізнятися розміром, кольором і формою. Така різноманітність є одним з елементів, яке формує споконвічний зовнішній вигляд японського столу.
Найчастіше використовують такі види посуду і кухонного приладдя:
Чаші для супу
Миски
Тарілки
Дерев'яні підставки
Палички для їжі
Ложки
Соусники
Інвентар для японської кухні - Часті питання
Інвентар для японської кухні для хореки, ресторанів та барів: найдешевші товари: