Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання на професійній кухні, є другим допоміжним інструментом після теплового обладнання. Вибір електромеханічного обладнання для ресторану або будь-якого іншого місця громадського харчування, є вкрай важливим для стабільної та успішної організації майбутнього об'єкта. В першу чергу, варто вибирати тільки професійне і якісне обладнання від відомих компаній.
По-друге, слід вибирати обладнання виходячи з майбутніх планових завантажень об'єкта харчування. Чим більше посадочних місць, тим потужніше має бути обладнання.
По-третє, заздалегідь скласти проект по розміщенню обладнання на кухні. Воно повинне бути розміщено керуючись нормами, логікою і зручністю. Наприклад, фаршезмішувач розмістити біля м'ясорубки і наповнювача фаршу. Перевагою електромеханічного обладнання є відсутність особливих вимог до розміщення, на відміну від теплового обладнання.
У цьому розділі можна ознайомитися, підібрати і купити електромеханічне кухонне обладнання для ресторану, бару, кафе чи фаст-фуду: кухонні міксери і блендери, вагове обладнання, планетарні міксери, куттери і овочерізки, слайсери і аксесуари, вакуум-пакувальні машини, м'ясорубки, фаршезмішувачі і шприці для м'яса, пили гастрономічні, овочечистки і картоплечистки, хліборізки, допоміжне обладнання (лампи від комах, стерилізатори і заточки для ножів).