Виробник: Beckers Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 4+4 л Температурний режим: +60..+190°C Напруга: 220 В Потужність: 2+2 кВт Розміри: 390х430х275 Вага: 7 кг Країна-виробник: Італія
Виробник: Beckers Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 4 л Температурний режим: +60..+190°C Напруга: 220 В Потужність: 2 кВт Розміри: 195х430х275 Вага: 4,5 кг Країна-виробник: Італія
Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 2 Об'єм ванни: 10+10 л Температурний режим: +60..+200°С Напруга: 380 В Потужність: 18 кВт Розміри: 800х700х250 мм Вага: 50 кг Виробник: Stalgast (Польща) Країна-виробник: Польща
Тип: Фритюрниці Тип підключення: Газ Тип установки: Напольна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 17 л Температурний режим: +60..+200°С Потужність: 15 кВт Розміри: 400х700х850 мм Вага: 62 кг Виробник: Stalgast (Польща) Країна-виробник: Польща
Тип: Сковороди електричні Тип підключення: Електрика Тип установки: Напольна Об'єм: 57 л Напруга: 380 В Потужність: 10,8 кВт Розміри: 800х700х850 мм Вага: 150 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Напольна Кількість конфорок: 1 Наявність духовки: Ні Напруга: 380 В Потужність: 5 кВт Розміри: 400x700x850 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Газ Тип установки: Напольна Кількість конфорок: 4 Наявність духовки: Ні Потужність: 24 кВт Розміри: 800x700x850 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Вапо-грилі Тип установки: Настільний Тип підключення: Електрика Кількість постів: 1 Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь Напруга: 380 В Потужність: 4,1 кВт Розміри: 400х700х250 мм Вага: 14 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Вапо-грилі Тип установки: Настільний Тип підключення: Електрика Кількість постів: 1 Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь Напруга: 380 В Потужність: 8,2 кВт Розміри: 800х700х250 мм Вага: 35 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Поверхні для смаження Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Тип поверхні: Рифлена Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь Максимальна температура: 300°С Напруга: 380 В Потужність: 4 кВт Розміри: 400x700x250 мм Вага: 45 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість конфорок: 4 Наявність духовки: Ні Напруга: 380 В Потужність: 10,4 кВт Розміри: 800x700x250 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Поверхні для смаження Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Тип поверхні: Гладка Матеріал робочої поверхні: Чавун Максимальна температура: 300°С Напруга: 380 В Потужність: 8,1 кВт Розміри: 800x700x250 мм Вага: 34 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільний Кількість постів: 2 Об'єм ванни: 4+4 л Температурний режим: +50..+200°С Напруга: 220 В Потужність: 4 кВт Розміри: 435x375x310 мм Вага: 8,5 кг Виробник: Fimar (Італія) Країна-виробник: Італія
Тип: Плити Тип установки: Настільна Кількість конфорок: 1 Наявність духовки: Ні Напруга: 220 В Потужність: 2 кВт Розміри: 290x370x44 мм Вага: 2,3 кг Країна-виробник: Італія
Виробник: Beckers Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 6+6 л Температурний режим: +60..+190°C Напруга: 220 В Потужність: 6 кВт Розміри: 590х430х290 Вага: 9,5 кг Країна-виробник: Італія
Виробник: Beckers Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 6 л Температурний режим: +60..+190°C Напруга: 220 В Потужність: 3 кВт Розміри: 295х430х290 Вага: 6 кг Країна-виробник: Італія
Тип: Фритюрниці Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість постів: 1 Об'єм ванни: 10 л Температурний режим: +60..+200°С Напруга: 380 В Потужність: 9 кВт Розміри: 400х700х250 мм Вага: 27 кг Виробник: Stalgast (Польща) Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Напольна Кількість конфорок: 6 Наявність духовки: Є Напруга: 380 В Потужність: 15,6+7 кВт Розміри: 1200x700x850 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість конфорок: 6 Наявність духовки: Ні Напруга: 380 В Потужність: 15,6 кВт Розміри: 1200x700x250 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Напольна Кількість конфорок: 4 Наявність духовки: Є Напруга: 380 В Потужність: 10,4+7 кВт Розміри: 800x700x850 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Кількість конфорок: 1 Наявність духовки: Ні Напруга: 220 В Потужність: 3,5 кВт Розміри: 325x425x100 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Плити Тип підключення: Газ Тип установки: Напольна Кількість конфорок: 4 Наявність духовки: Ні Потужність: 22,5 кВт Розміри: 800x700x850 мм Країна-виробник: Польща
Тип: Поверхні для смаження Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Тип поверхні: Рифлена Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь Максимальна температура: 300°С Напруга: 380 В Потужність: 8,1 кВт Розміри: 800x700x250 мм Вага: 94 кг Країна-виробник: Польща
Тип: Поверхні для смаження Тип підключення: Електрика Тип установки: Настільна Тип поверхні: Комбінована Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь Максимальна температура: 300°С Напруга: 380 В Потужність: 8,1 кВт Розміри: 800х700х250 мм Вага: 94 кг Країна-виробник: Польща
Кухонне теплове обладнання: особливості вибору та експлуатації
Якісне і надійне кухонне теплове обладнання — запорука успішної роботи будь-якого закладу громадського харчування. Правильно підібрана техніка дозволяє готувати і розігрівати страви швидко і смачно, тим самим залучаючи все більше клієнтів і приносячи все більше прибутку. Саме тому вибирати такі пристрої потрібно з розумом і беручи до уваги репутацію бренду.
Класифікація теплового обладнання
Теплове обладнання поділяють на різні види за кількома критеріями.
За функціональністю:
Універсальні — для різних завдань. Наприклад, плити.
Спеціалізовані — для конкретних продуктів і певних завдань: варіння, смаження і т. п.
За енергоносієм:
Електричні.
Газові.
Парові.
За способом обігріву:
Контактні — коли їжа готується, безпосередньо контактуючи з теплоносієм. Наприклад, до таких пристроїв відносяться печі, фритюрниці.
Безконтактні або поверхневі:
З безпосереднім нагріванням — тепло контактує з інгредієнтами через так звану стінку. Приклад: сковорода.
З непрямим нагріванням — нагрівання відбувається через «посередника», наприклад, воду.
За принципом роботи:
З безперервним циклом — для приготування кількох порцій не потрібно кожен раз зупиняти техніку.
Періодичної дії — для вивантаження готових порцій необхідно повністю зупинити агрегат.
Також існує класифікація теплового обладнання за рівнем автоматизації, виділяючи механічне, автоматичне і напівавтоматичне.
Вибираємо сучасне обладнання
Сьогодні на підприємствах громадського харчування вже давно експлуатують не тільки звичайні газові плити або мікрохвильовки, але також більш серйозну сучасну техніку. Наприклад, давно не в новинку продаж такого теплового обладнання як:
Пароконвектомат — багатофункціональний пристрій, який складає конкуренцію печам. Тут можна запікати, тушкувати, смажити, пасерувати з мінімальною участю в процесі людини.
Сковороди — промислові варіанти побутової сковорідки, які відрізняються великими габаритами і потужностями. Такі пристрої поділяють на напольні для великих обсягів готування і настільні для невеликих ресторанів, кафе.
Поверхні для смаження — необхідні агрегати як для спеціалізованих цехів, так і для різноманітних закладів. Такі пристрої ще називають електрогрилях. Призначені для смаження м'яса, риби і овочів.
Макароноварки — варильні апарати, які використовують для варіння різноманітних гарнірів. Їх розрізняють за розмірами ванн.
Котли — масивні апарати для приготування великих об'ємів їжі.
Апарати Sous-Vide — пристрої для приготування їжі з використанням вакуумної технології.
Також до такого обладнання відносяться добре відомі нам плити, духові шафи, фритюрниці, коптильні, мангали.
Теплове обладнання для професійної кухні: важливі нюанси
Щоб правильно вибрати і купити теплове обладнання в Києві, потрібно звернути увагу на важливі нюанси. Обов'язково слід враховувати такі фактори:
З якого матеріалу зроблений агрегат. Кращими вважаються сталь і чавун.
Який вид підключення буде найзручнішим у вашій конкретній ситуації.
Чи можлива заміна деталей в процесі експлуатації. Будь-яка техніка виходить з ладу. Можливість її полагодити — важливий критерій.
Яка кількість і яких апаратів буде вам необхідно і скільки такої техніки влізе в приміщення.
Які додаткові функції можуть бути корисними, а від яких «бонусів» варто відмовитися.
Від кожного з цих факторів буде залежати також ціна на теплове обладнання промислових масштабів. А також терміни експлуатації і взагалі комфортність всього процесу приготування їжі. А тому не варто шукати сумнівні варіанти. Краще звернутися в інтернет-магазин Accord Group і вибрати кращі пропозиції від відомих виробників за доступною вартістю з усіма необхідними гарантіями якості.