Виробник: Stalgast
Тип: Апарати Sous Vide
Об'єм: До 50 л
Глибина нагріву: 200 мм
Температура: 5-99°С
Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик
Напруга: 220 В
Потужність: 1,4 кВт
Розміри: 145х115х325 мм
Вага: 1,9 кг
Країна-виробник: Польща
15 778 грн.
Виробник: Stalgast
Тип: Апарати Sous Vide
Об'єм: До 30 л
Глибина нагріву: 200 мм
Температура: 5-99°С
Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь+Пластик
Напруга: 220 В
Потужність: 1,2 кВт
Розміри: 100х161х335 мм
Вага: 1,8 кг
Країна-виробник: Польща
11 500 грн.
Виробник: Sirman
Тип: Апарати Sous Vide
Об'єм: До 50 л
Глибина нагріву: 165 мм
Температура: 20-100°С
Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
Напруга: 220 В
Потужність: 2 кВт
Розміри: 130х260х380 мм
Вага: 4,5 кг
Країна-виробник: Італія
40 940 грн.
Виробник: Airhot
Тип: Апарати Sous Vide
Об'єм: До 22 л
Глибина нагріву: 153 мм
Температура: 0-90°C
Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
Напруга: 220 В
Потужність: 1,1 кВт
Розміри: 90x115x356 мм
Вага: 2,4 кг
Країна-виробник: Китай
7 958 грн.

Sous Vide (су-від) — «вакуумне» рішення!
Словосполучення Sous Vide прийшло з французької мови і означає «в вакуумі». Історія цієї технології починається в 60-х роках, коли в США і Франції практикували вакуумне пакування харчових продуктів для тривалого зберігання їжі. Після процесу адаптації вакуумної технології, світові ресторани почали її повсюдно використовувати при готуванні страв. З недавно часу технологія Су-Від доступна і для домашнього використання.
Приготування їжі з за принципом використання Sous-vide:
- Продукт запаковується в харчовий пластик, з якого викачується повітря.
- Упаковка поміщається в спеціальну ванну, яка нагріта до необхідної температури.
- Температура підтримується до кінця готування їжі (від 47 до 70-80°С).
Одним з головним секретів технології є те, що повітряний прошарок між продуктами і упаковкою відсутня. Саме тому, температури води і продукту вирівнюється, а страва не псується і не перегрівається. Не варто забувати, що технологія працює тільки при відкачуванні повітря з упаковки. Дана технологія дозволяє легко експериментувати з властивостями продуктів. Наприклад, структура кавуна після готування стає більш щільною і колір стає ще більш яскравим. Рибні та м'ясні стейки виходять неймовірно соковитими, завдяки рівномірному просмажуванню, яке недоступне для традиційного готування.
Купити апарат су-від можна в інтернет-магазині Accord Group, де менеджер проконсультують і допоможуть оформити доставку.