- 27 червня 2017
- Переглядів: 3947
Спаржа – містить в собі безліч різноманітних вітамінів, але при цьому мінімальну кількість калорій. Еспума з спаржею – дуже легке і ситне блюдо, яке заслуговує місця в вашому літньому меню. Час приготування: 45 хвилин. Рівень складності: середній.
Інгредієнти для приготування еспуми
- 500 г спаржі
- 1 лимон
- 1 г солі
- 2 листи желатину
- 50 мл вершків
- 1 г цукру
Приготування
- Приготувати спаржу в підсоленій воді з цукром і скибочкою лимона.
- Потім пюре спаржі і 150 мл спаржевого бульйону збити в блендері до однорідної маси. Отриману суміш процідити через ситечко і додати в пюре спеції.
- Розігріти пом'якшений і пресований желатин в 50 мл спаржевого бульйону (60 ° C), а потім додайте решту суміші.
- Отриману суміш залити в сифон.
- Заправте сифон одним балончиком iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть сифон. Охолоджувати протягом 6 годин.
Порада від iSi
Щоб створити зелену спаржу з еспуми, візьміть 450 г зеленої спаржі і 50 г бланшованого і протертого шпинату. Для сифона 1 л iSi Whipper потрібно подвоїти всі інгредієнти, а для 0.25 л iSi Whipper – скоротити вдвічі.