- 18 вересня 2017
- Переглядів: 4165
У цьому рецепті ми розповімо, як за допомогою кулінарного сифона приготувати соус васабі з кунжутним маслом. Простий і досить швидкий рецепт, який точно припаде до смаку любителям японської кухні. Радимо подавати з тунцем. Час приготування займе близько 45 хвилин.
Інгредієнти
- 2 ст. ложки соєвого соусу
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 75 г вершкового сиру
- 2 ст. ложки кунжутного масла
- 1 ст. ложка васабі
- 2 ст. ложки кисло-солодкого соусу
- 200 мл рапсового масла
Для приготування соусу васабі ми рекомендуємо використовуватипрофесійні сифони iSi. Перевагою яких є їх якість, так як виготовляються вони в Австрії за найвищими стандартами якості.
Спосіб приготування
- Змішати пюре васабі, соєвий соус, кисло-солодкий соус, вершковий сир, лимонний сік і масло в блендері до однорідності.
- Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.