- 09 жовтня 2017
- Переглядів: 2424
На зміну прохолодному лимонаду приходять зігріваючі напої. Розповідаємо, як приготувати імбирну каву з марципаном. Цікавий і простий рецепт для холодних днів. Час приготування займе приблизно 15 хвилин.
Інгредієнти
- 100 мл молока
- 2 г імбиру
- 125 г марципану
- 150 мл вершків
- 50 г яєчного білка
Для приготуванні радимо використовувати кулінарний сифон iSi 0,5 л. та балончики iSi Cream Charger.
Спосіб приготування
- Змішайте пюре марципану, імбир і молоко до однорідної маси.
- Перемішайте готову масу з вершками і яєчним білком.
- Пропустіть суміш через воронку за допомогою сита, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
Спосіб подачі
Насипте 1 чайну ложку подрібненого мигдалю в чашку. Налийте еспресо і додайте суміш з сифона.
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.