- 24 жовтня 2017
- Переглядів: 3529
Гарбуз – головний герой жовтня, і не тільки тому що є головним атрибутом Хеллоуїна. Ділимося рецептом солодкого гарбузового мусу з шоколадно-горіховим брауні. Буде страшно смачно. Час приготування займе приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти
- 200 мл вершків
- 100 г білого шоколаду
- 20 г гранульованого цукру
- 200 г сирого гарбуза
- 4 апельсина
- 1 г меленої кориці
- 1 лимон
Для приготовления советуем использовать кулинарный сифон iSi 0,5 л. и баллончики iSi Cream Charger.
Спосіб приготування гарбузового мусу
- Вичавіть сік з апельсинів. Карамелізуйте цукор і змішайте його з апельсиновим і лимонним соком.
- Додайте гарбуз і корицю, тушкуйте на повільному вогні протягом 15 хвилин. Зробіть пюре і залиште охолоджуватися.
- Розтопіть білий шоколад разом з вершками на паровій бані або в мікрохвильовій печі. Потім суміш додайте до охолодженого гарбузу.
- Пропустіть суміш через воронку за допомогою сита, безпосередньо, в кулінарний сифон об'ємом 0.5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
Спосіб приготування брауні
- Розплавте 250 г шоколаду і 450 г масла для брауні. Змішайте 500 г гранульованого цукру і 8 яєць. У суміш додайте 200 г борошна.
- Вилийте приготовлену в змащену маслом форму для випікання і додайте 200 г цілого фундука.
- Випікайте протягом 20 хвилин при температурі 180 ° C до тих пір, поки брауні не буде злегка відставати від країв форми. Якщо необхідно, залиште в духовці ще на 10 хвилин.
- Швидше подавайте на стіл!
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.