З 07.02.2020 по 11.02.2020 тривала виставка Ambiente 2020, де ми ознайомились з сучасними тенденціями та можливостями у всіх сегментах HoReCa.
Асортимент та дизайн новинок від численних міжнародних виробників приємно вражає!
- 11 лютого 2020
- Категорія: Новини
Як матеріал джезви впливає на смак напою? Яку каву потрібно використовувати для джезви? Як підбирати зерна? Чи впливає помел на смак? Як готують джезву світові професіонали? Секрети подачі напою. Про це та багато іншого говорили на ONE LOVE WORKSHOPS з Тетяною Тарикіною — віце-чемпіоном світу з приготування кави в джезві (Берлін 2019).
- 04 лютого 2020
- Категорія: Новини
Нові колекції стильного та функціонального посуду від Porland вже в наявності на складі, та доступні до замовлення!
- 13 січня 2020
- Категорія: Новини
Ловіть рецепт приготування пінної випічки "Meringue" (безе) за версією iSi.
Головний помічник – iSi Gourmet Whip
- 26 грудня 2019
- Категорія: Рецепти для кулінарних сифонів
Ловіть рецепт приготування грибної еспуми (піни) за версією iSi.
Головний помічник – iSi Gourmet Whip
- 23 грудня 2019
- Категорія: Рецепти для кулінарних сифонів
-
На сторінці:Показано з 51 по 55 з 151 (всього 31 сторінок)