Нещодавно провели дводенний навчально-ознайомчий інтенсив, для представників та фахівців “Епіцентр К” напряму HoReCa з різних регіонів України.
- 01 березня 2020
- Категорія: Новини
Реєструйтесь та приходьте на майстер-клас з приготування фісташкового фондану від Юлії Беліченко.
На майстер-класі ви ознайомитесь з процесом приготування фісташкового фондану, використовуючи кондитерський інвентар від італійського виробника Martellato.
- 20 лютого 2020
- Категорія: Новини
Наші партнери GastroLOFT розширились і відкрили ще одну студію!
Нова адреса: Проспект Перемоги, 24, ТЦ "Smart Plaza" (2 хвилини від метро "Політехнічний інститут")
- 17 лютого 2020
- Категорія: Новини
З 07.02.2020 по 11.02.2020 тривала виставка Ambiente 2020, де ми ознайомились з сучасними тенденціями та можливостями у всіх сегментах HoReCa.
Асортимент та дизайн новинок від численних міжнародних виробників приємно вражає!
- 11 лютого 2020
- Категорія: Новини
Як матеріал джезви впливає на смак напою? Яку каву потрібно використовувати для джезви? Як підбирати зерна? Чи впливає помел на смак? Як готують джезву світові професіонали? Секрети подачі напою. Про це та багато іншого говорили на ONE LOVE WORKSHOPS з Тетяною Тарикіною — віце-чемпіоном світу з приготування кави в джезві (Берлін 2019).
- 04 лютого 2020
- Категорія: Новини
-
На сторінці:Показано з 46 по 50 з 150 (всього 30 сторінок)