- 26 липня 2017
- Переглядів: 5048
Влітку в кожному з нас живе маленький гедоніст, який хоче насолоджуватися моментом, їсти тільки смачні і свіжі страви. А оскільки прилавки ринків заповнені свіжими фруктами і ягодами, радимо не втрачати час і приготувати дуже смачний мус. Приготування займе приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти
- 250 свіжих ягід
- 150 мл вершків
- 70 г цукрової пудри
- 30 мл Grand Marnier
- 4 листа желатину
- 1 ванільний боб
- 1 лимон
Спосіб приготування
- Зробіть пюре з ягід, додайте цукор і змішайте до однорідної маси.
- Додайте в суміш, що вийшла ваніль і дрібно натерту цедру лимона.
- Нагрійте Grand Marnier до 50 ° C і розчиніть в ньому пресований желатин.
- Змішайте ягідне пюре, вершки і розчинений в Grand Marnier желатин.
- Пропустіть суміш через воронку, безпосередньо, в сифон об'ємом 0,5 л. Заправте один балончик iSi Cream Charger і інтенсивно струсіть.
Спосіб подачі
Радимо прикрасити ягідний мус свіжими фруктами і ягодами.
Поради для приготування
- При використанні сифона на 1 л – інгредієнти використовуйте в подвійній кількості. Для заправки сифона на 1 л використовуйте два балончика iSi Cream Charger.
- При використанні сифона 0,25 л – половину інгредієнтів і 1 балончик.