В гостях у Шефа: Юрій Приємський.
- шеф-кухар ресторанів Spicy NoSpicy, Odessa, Karkas.
- має близько 20-літній досвід роботи в ресторанному бізнесі.
- досвід роботи в ресторанах Лондона, Сицилії, Риги, Москви і Києва.
- двічі входив у рейтинг 25 кращих шеф-кухарів України.
- постійний учасник та спікер на кулінарних майстер-класах, презентаціях.
- 22 липня 2019
- Переглядів: 788
- Категорія: Блог
Як TAKAVA готує Nitro Cold Brew за допомогою сифону iSi Nitro
- 10 липня 2019
- Переглядів: 3168
- Категорія: Блог
Обрали якісні, зручні та стильні столові прибори? Чудово, однак потрібно знати та дотримуватися правил догляду за ним. До Вашоі уваги кілька не складних порад, які допоможуть зберегти бездоганний вигляд та продовжити термін використання приборів.
- 02 липня 2019
- Переглядів: 1439
- Категорія: Блог
"Морозиво — це короткий момент найвищого задоволення. Воно не може і не повинно місяцями лежати в холодильнику" (Массімо Джеларті)
В дитинстві для щастя було достатньо одного морозива. А хіба щось змінилося? Напевно, ви погодитеся з тим фактом, що морозиво служить невід'ємним атрибутом щасливого літа незалежно від віку, статі та національності
- 01 липня 2019
- Переглядів: 2193
- Категорія: Блог
Нещодавно відбувся Bar Insight 2019 — два дня насичених лекціями від професіоналів барного справи та дегустаціями від найбільших алкогольних брендів.
Ці два дні були надзвичайно інформативні, атмосферні і інтенсивні, переповнені емоціями, враженнями і знаннями.
Всі присутні поринули в світ бару: дізналися деталі та етапи створення бару, нюанси в управлінні та шляхи до його розвитку та успіху.
- 18 червня 2019
- Переглядів: 980
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 121 по 125 з 169 (всього 34 сторінок)