- Cередньовічний соціум.
- Режим і раціон харчування в середні віки.
- Кухня середньовіччя.
- Посуд і сервіровка.
- Топ-10 середньовічних правил етикету за столом.
- 21 листопада 2019
- Переглядів: 7939
- Категорія: Блог
Щоб не зіткнутися з загрозою закриття і пожинати плоди успіху, необхідно прислуховуватися до порад успішних і досвідчених фахівців. Від спритності рук бариста, від посмішки бармена, від вкладеної душі шеф-кухаря залежить успіх в першу чергу.
- 01 листопада 2019
- Переглядів: 1318
- Категорія: Блог
Ми відвідали Host Milano 2019 — провідну міжнародну виставку сфери громадського харчування та готельного бізнесу, де представлені світові тренди та інновації.
- 30 жовтня 2019
- Переглядів: 1569
- Категорія: Новини
- Що таке ХАССП (анг. HACCP)
- Навіщо і кому потрібен ХАССП
- Процес впровадження ХАССП в Україні
- Stalgast — приклад дотримання світових стандартів якості
- 28 жовтня 2019
- Переглядів: 5009
- Категорія: Блог
Інтерв’ю від Артема Радучіча — авторитетного шеф-кухаря з досвідом роботи у В'єтнамі, Казахстані, Білорусії та Україні; частого гостя ТБ-програм та кулінарного експерта; автора кулінарних шедеврів якими частували президенти кількох країн.
- 15 жовтня 2019
- Переглядів: 1400
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 116 по 120 з 177 (всього 36 сторінок)