Щоб не зіткнутися з загрозою закриття і пожинати плоди успіху, необхідно прислуховуватися до порад успішних і досвідчених фахівців. Від спритності рук бариста, від посмішки бармена, від вкладеної душі шеф-кухаря залежить успіх в першу чергу.
- 01 листопада 2019
- Переглядів: 1256
- Категорія: Блог
Ми відвідали Host Milano 2019 — провідну міжнародну виставку сфери громадського харчування та готельного бізнесу, де представлені світові тренди та інновації.
- 30 жовтня 2019
- Переглядів: 1487
- Категорія: Новини
- Що таке ХАССП (анг. HACCP)
- Навіщо і кому потрібен ХАССП
- Процес впровадження ХАССП в Україні
- Stalgast — приклад дотримання світових стандартів якості
- 28 жовтня 2019
- Переглядів: 4803
- Категорія: Блог
Інтерв’ю від Артема Радучіча — авторитетного шеф-кухаря з досвідом роботи у В'єтнамі, Казахстані, Білорусії та Україні; частого гостя ТБ-програм та кулінарного експерта; автора кулінарних шедеврів якими частували президенти кількох країн.
- 15 жовтня 2019
- Переглядів: 1327
- Категорія: Блог
25-27 вересня в Міжнародному Виставковому Центрі (Київ) пройшла найбільша вітчизняна виставка в сфері HoReCa - FORECH. Від компанії Accord Group був представлений свій стенд з брендами: iSi, Stalgast, Stoelzle, Porland, APS. Також був анонсований новий бренд серед представлених - італійський виробник Martellato.
- 03 жовтня 2019
- Переглядів: 1243
- Категорія: Новини
-
На сторінці:Показано з 111 по 115 з 171 (всього 35 сторінок)