Ідея відкриття закладу громадського харчування, ресторан, бар, кафе, їдальня, закусочна, піцерія, магазин-кулінарія, в більшості випадків пов'язана з цілою низкою питань у розрізі технологічного проектування.
- 07 серпня 2017
- Категорія: Блог
Важко уявити сучасну кухню ресторану чи кафе без професійного вакуумного пакувальника. Вакуумний пакувальник – професійне обладнання, його головним призначенням є упаковка будь-якого товару. Незамінна річ в арсеналі кожного закладу громадського харчування.
- 02 серпня 2017
- Категорія: Блог
Влітку в кожному з нас живе маленький гедоніст, який хоче насолоджуватися моментом, їсти тільки смачні і свіжі страви. А оскільки прилавки ринків заповнені свіжими фруктами і ягодами, радимо не втрачати час і приготувати дуже смачний мус.
- 26 липня 2017
- Категорія: Рецепти для кулінарних сифонів
Аперитив – блюдо, але частіше алкогольний напій, якій подається перед прийомом їжі для поліпшення апетиту і травлення. Ділимося класичним рецептом аперитиву, він точно допоможе розслабитися після робочого дня.
- 12 липня 2017
- Категорія: Рецепти для кулінарних сифонів
Липень - це час, коли на прилавках з'являється широкий вибір сезонних овочів, фруктів і ягід. Чудова можливість урізноманітнити свій раціон здоровими та свіжими продуктами...
- 10 липня 2017
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 121 по 125 з 150 (всього 30 сторінок)