Вибір посуду для закладу найчастіше зупиняється саме на білих класичних тарілках. Lubiana — один з найпопулярніших європейських провідників класичного білого фарфору. Які переваги такого посуду для HoReCa та яку серію посуду краще обрати у ваш ресторан?
- 17 грудня 2021
- Переглядів: 1948
- Категорія: Блог
Вибір ресторанного обладнання часто стає нелегким випробуванням для власників закладів. Яке обладнання потрібне для професійної кухні та як його обрати, читайте у статті.
- 10 грудня 2021
- Переглядів: 2834
- Категорія: Блог
Занурювальний міксер — універсальне професійне обладнання, що має функціонал як блендера, так і міксера. Шеф-кухарі обирають занурювальний міксер завдяки компактності та легкості в експлуатації. Які задачі вирішує дане обладнання на професійній кухні та як його правильно обрати?
- 06 грудня 2021
- Переглядів: 1622
- Категорія: Блог
Куттер все частіше використовується шеф-кухарями на професійних кухнях. Чим він відрізняється від блендера і які основні його функції, читатйте в статті.
- 26 листопада 2021
- Переглядів: 7467
- Категорія: Блог
Професійні сковороди з нержавіючої сталі є найпопулярнішим вибором серед досвідчених шеф-кухарів. У нашому асортименті сковороди з нержавіючої сталі представлені брендом Atelier Gastro. У статті розберемо їх основні характеристики та переваги.
- 23 листопада 2021
- Переглядів: 2836
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 36 по 40 з 169 (всього 34 сторінок)