Незалежно від того, чи ви вже маєте магазин морозива (чи тільки плануєте відкриття), чи просто бажаєте додати морозиво у своє меню аби збільшити прибутковість закладу, вибір комерційних машин для морозива має бути виваженим та доцільним. Розгляньмо типи машин для виготовлення морозива і способи їх вибору, залежно від розміру, стилю та особливостей.
- 13 липня 2023
- Переглядів: 2769
- Категорія: Блог
У цій статті ми розглянемо основні пункти чек-листа кухонного приладдя, посуду та обладнання для кейтерингу. Незалежно від розмаху і типу події, цей чек-лист стане надійним робочим інструментом у підготовці до виїзного кейтерингу.
- 06 липня 2023
- Переглядів: 1594
- Категорія: Блог
Зробили заготовки заздалегідь, а де їх зберігати? Куди складати запаси сезонних продуктів? Немає місця для холодильної кімнати? Розгляньмо, як вибрати морозильну скриню, щоб розв'язати питання організації робочого простору і зберігання продуктів.
- 28 червня 2023
- Переглядів: 1530
- Категорія: Блог
Використовувати їх уміють усі, але коли настає час вибрати та купити професійні ножі, починається справжній ураган запитань, на які важко одразу дати відповіді. Пропонуємо власний підхід до вибору ножів.
- 21 червня 2023
- Переглядів: 1725
- Категорія: Блог
Оформлення страв у скляних банках має безліч переваг, які можуть сприяти покращенню якості обслуговування та задоволенню ваших клієнтів. Пропонуємо розглянути декілька основних переваг оформлення страв у скляних банках.
- 14 червня 2023
- Переглядів: 1670
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 31 по 35 з 171 (всього 35 сторінок)