Чи ви були захоплені думкою про те, щоб внести інновації у своє меню без великих затрат? Ви думали про красиву “інстаграмну” подачу страв, за якою бігатимуть ваші гості аби похизуватися яскравими враженнями від нових концепцій подачі давно відомих страв… То як зробити так, щоб страви і напої виглядали так само вражаюче, як і смакують?
- 24 травня 2023
- Переглядів: 1063
- Категорія: Блог
Вибір поверхні для смаження — це завдання, яке доводиться вирішувати чи не кожному власнику закладу. На що звернути увагу при виборі та які характеристики обладнання важливі?
- 25 січня 2022
- Переглядів: 3905
- Категорія: Блог
Кому потрібна пила для м’яса та як її обрати? Популярні моделі та поради по експлуатації промислової пили.
- 21 січня 2022
- Переглядів: 4617
- Категорія: Блог
На що звернути увагу при виборі професійної овочерізки і яку модель краще обрати для вашого закладу, читайте в статті.
- 14 січня 2022
- Переглядів: 2628
- Категорія: Блог
Огляд серії пароконвектоматів Explora Colombo. Професійне обладнання з можливістю дистанційного керувааня – які можливості та переваги?
- 28 грудня 2021
- Переглядів: 1660
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 31 по 35 з 169 (всього 34 сторінок)