Сучасні заклади громадського харчування все далі відходять від столового етикету в сторону цікавих і незвичайних рішень. Попри це, характеристики й властивості посуду під певні страви залишаються незмінними, змінюється лише дизайн.
- 25 серпня 2021
- Переглядів: 7434
- Категорія: Блог
Закупівля і приготування їжі на заходи — це трудомістка справа, яка вимагає багато часу та енергії. Кожен ініціатор як сімейного свята, так і офіційних корпоративних івентів розуміє складність всього процесу організації, тому делегує свої обов'язки аутсорсинговим компаніям. Однією з таких компаній, яка полегшує життя, є кейтеринг.
- 19 серпня 2021
- Переглядів: 4615
- Категорія: Блог
Кондитерські вироби вибирають очима. Внаслідок гарної викладки та місця зберігання можна збільшити продажі солодкого в кілька разів. Що ж потрібно знати перед тим, як купити кондитерську вітрину?
- 17 серпня 2021
- Переглядів: 2793
- Категорія: Блог
Маринування та ферментація — це два методи консервування, які розкривають навіть найтонші смакові якості їжі.
- 12 липня 2021
- Переглядів: 4138
- Категорія: Блог
Сьогодні можна зустріти різні формати барів, які об'єднують різноманітні групи суспільства: вегетаріанців, футбольних фанатів, любителів рейвів та цінителів високоякісного вина. Для того, щоб відкрити бар, необхідно врахувати безліч чинників, які прямо чи опосередковано впливають на результативність та прибуток закладу.
- 24 червня 2021
- Переглядів: 3709
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 46 по 50 з 169 (всього 34 сторінок)