Кому потрібна пила для м’яса та як її обрати? Популярні моделі та поради по експлуатації промислової пили.
- 21 січня 2022
- Переглядів: 5660
- Категорія: Блог
На що звернути увагу при виборі професійної овочерізки і яку модель краще обрати для вашого закладу, читайте в статті.
- 14 січня 2022
- Переглядів: 3521
- Категорія: Блог
Огляд серії пароконвектоматів Explora Colombo. Професійне обладнання з можливістю дистанційного керувааня – які можливості та переваги?
- 28 грудня 2021
- Переглядів: 2476
- Категорія: Блог
Вибір посуду для закладу найчастіше зупиняється саме на білих класичних тарілках. Lubiana — один з найпопулярніших європейських провідників класичного білого фарфору. Які переваги такого посуду для HoReCa та яку серію посуду краще обрати у ваш ресторан?
- 17 грудня 2021
- Переглядів: 2829
- Категорія: Блог
Занурювальний міксер — універсальне професійне обладнання, що має функціонал як блендера, так і міксера. Шеф-кухарі обирають занурювальний міксер завдяки компактності та легкості в експлуатації. Які задачі вирішує дане обладнання на професійній кухні та як його правильно обрати?
- 06 грудня 2021
- Переглядів: 2447
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 46 по 50 з 177 (всього 36 сторінок)