Показниками висококласного бару є смачні напої та якісний посуд, інвентар. Кожен бармен щодня вдосконалюється, вигадує нові коктейлі та шоу для їх подачі. Такий процес не був би можливим без базового інструментарію, який є у всіх барменів та бартендерів.
- 29 квітня 2021
- Переглядів: 9525
- Категорія: Блог
У закладах, де масово виробляють велику кількість булочок, кухарі як ніхто знають про тонкощі замішування, а пізніше вистоювання виробів. Для того, щоб цей процес був у рази простішим та в 99% випадків успішним, на професійну кухню купують розстійну шафу.
- 29 квітня 2021
- Переглядів: 4397
- Категорія: Блог
Купувати окремо різні види теплового кухонного обладнання досить затратно, особливо, якщо це стосується професійної кухні. Кухарі підбирають функціональне і практичне, яке прискорює приготування їжі та робить простим процес обслуговування. Одним з таких типів кухонного обладнання є пароконвектомат.
- 27 квітня 2021
- Переглядів: 1522
- Категорія: Блог
У магазинах з посудом часто чуємо про різні види матеріалу з яких зроблені тарілки, чашки, блюда, але не бачимо їх особливостей. У разі, якщо вибір впаде на кераміку, порцеляну або фаянс, варто розібратися й в технічних характеристиках.
- 27 квітня 2021
- Переглядів: 36666
- Категорія: Блог
Після постачання продуктів та в час-пік особливо не вистачає поверхонь та місць, тому на допомогу завжди приходить альтернатива холодильним шафам — холодильні столи.
- 17 квітня 2021
- Переглядів: 604
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 61 по 65 з 169 (всього 34 сторінок)