Маринування та ферментація — це два методи консервування, які розкривають навіть найтонші смакові якості їжі.
- 12 липня 2021
- Переглядів: 4899
- Категорія: Блог
Сьогодні можна зустріти різні формати барів, які об'єднують різноманітні групи суспільства: вегетаріанців, футбольних фанатів, любителів рейвів та цінителів високоякісного вина. Для того, щоб відкрити бар, необхідно врахувати безліч чинників, які прямо чи опосередковано впливають на результативність та прибуток закладу.
- 24 червня 2021
- Переглядів: 4447
- Категорія: Блог
Задача покупки устаткування при відкритті закладу так само важлива, як і концепція, і подача страв, і персонал. У закладах, де представлена італійська кухня з особливою уважністю ставляться до вибору печі для піци.
- 17 червня 2021
- Переглядів: 2486
- Категорія: Блог
Пропонуємо порівняти популярні серії ножів брендів Arcos і Stalgast, для визначення оптимального варіанту ціна-якість. Для порівняння обрали "Ніж кухарський універсальний Arcos" і "Ніж кухарський універсальний Stalgast".
- 15 червня 2021
- Переглядів: 3022
- Категорія: Блог
Занепокоєння про те, що треба їсти відразу поки гаряченьке, відкладаючи всі справи — вже в минулому. Сфера HoReCa щодня вдосконалюється й допомагає вирішувати “біль” за допомогою посуду, кухонного обладнання. Одним з таких кухонних помічників вважається марміт.
- 10 червня 2021
- Переглядів: 4669
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 61 по 65 з 177 (всього 36 сторінок)