Конвекційна піч полегшує роботу в будь-якому закладі. Які її види та переваги, читайте в статті.
- 25 жовтня 2021
- Переглядів: 3096
- Категорія: Блог
Сучасні заклади громадського харчування все далі відходять від столового етикету в сторону цікавих і незвичайних рішень. Попри це, характеристики й властивості посуду під певні страви залишаються незмінними, змінюється лише дизайн.
- 25 серпня 2021
- Переглядів: 8786
- Категорія: Блог
Закупівля і приготування їжі на заходи — це трудомістка справа, яка вимагає багато часу та енергії. Кожен ініціатор як сімейного свята, так і офіційних корпоративних івентів розуміє складність всього процесу організації, тому делегує свої обов'язки аутсорсинговим компаніям. Однією з таких компаній, яка полегшує життя, є кейтеринг.
- 19 серпня 2021
- Переглядів: 5665
- Категорія: Блог
Кондитерські вироби вибирають очима. Внаслідок гарної викладки та місця зберігання можна збільшити продажі солодкого в кілька разів. Що ж потрібно знати перед тим, як купити кондитерську вітрину?
- 17 серпня 2021
- Переглядів: 3091
- Категорія: Блог
Маринування та ферментація — це два методи консервування, які розкривають навіть найтонші смакові якості їжі.
- 12 липня 2021
- Переглядів: 4644
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 51 по 55 з 171 (всього 35 сторінок)