Куттер все частіше використовується шеф-кухарями на професійних кухнях. Чим він відрізняється від блендера і які основні його функції, читатйте в статті.
- 26 листопада 2021
- Переглядів: 9272
- Категорія: Блог
Професійні сковороди з нержавіючої сталі є найпопулярнішим вибором серед досвідчених шеф-кухарів. У нашому асортименті сковороди з нержавіючої сталі представлені брендом Atelier Gastro. У статті розберемо їх основні характеристики та переваги.
- 23 листопада 2021
- Переглядів: 3777
- Категорія: Блог
Power — одна з найпопулярніших серій келихів для вина німецького бренду Stoelzle. Ми зробили огляд 5-ти келихів із цієї серії: для червоного, білого вин та шампанського. Які переваги келихів Power і кому вона підійде?
- 23 листопада 2021
- Переглядів: 2307
- Категорія: Блог
Щоб обрати професійну м’ясорубку для кухні вашого закладу, потрібно розібратися, які види бувають і які можливості кожного із них. Системи Enterprise, 1/2 Unger и Unger: чим вони відрізняються і яка потрібна саме вам?
- 08 листопада 2021
- Переглядів: 3173
- Категорія: Блог
Розстійна шафа допомагає оптимізувати роботу у закладі: економить простір, час і полегшує процес приготування хлібобулочних виробів. Пекарям більше не потрібно перейматися тим, де залишити тісто, щоб воно підійшло. І як розмістити всі заготовки на кухні, щоб залишилося місце для роботи.
- 02 листопада 2021
- Переглядів: 3416
- Категорія: Блог
-
На сторінці:Показано з 51 по 55 з 177 (всього 36 сторінок)