- 22 вересня 2023
Щоб приготувати торти, тістечка або кекси, вам знадобляться різні кондитерські інструментів. Тому інвестуючи у якісний кондитерський інвентар одного разу, у майбутньому ви матимете стабільний високий прибуток від продажів кондитерських виробів.
Тому ➤➤➤
Ловіть АКЦІЮ -20% на широкий асортимент кондитерських інструментів, серед яких:
- Силіконові та металеві форми для випічки
- Форми для шоколаду
- Ножі та дільники для тіста
- Мішки кондитерські та насадки
- Скребки та лопатки
- Виделки для шоколаду
Тільки у період з 25 вересня по 8 жовтня 2023 року ви маєте можливість придбати кращий кондитерський інвентар за зниженими цінами. ▼▼▼
Випічка зігріває не тільки кухню закладу, а й серця клієнтів. Відомий факт: якщо потрібно привернути увагу до продуктового магазину у ТРЦ або до кав’ярні у кінці вулиці, то варто зробити відкритим кондитерський відділ кухні, аби потенційні покупці прийшли подивитися на це місце. Пряний аромат їх обов’язково привабить, адже вони не зможуть встояти перед відчуттям тепла, яке дарує випічка.
Незалежно від того, чи ви плануєте випікати вдома, в ТЦ або в ресторані, вам знадобляться основні засоби для випічки, щоб процес випікання був продуктивним на всі 100%.
Форми силіконові для печива, кексів, мафінів
Для закладів такого типу, як торгові центри, кав'ярні та ресторани, які прагнуть мати власний кондитерський відділ, наявність різноманітного кондитерського інвентарю є надзвичайно важливою.
Якщо ви плануєте приготовлення різних видів кексів, печива, мафінів та інших тістечок, вам знадобляться одна або дві одиниці кожного типу форм для випічки. Для приготування випічки до чаю та кави рекомендуємо мати в асортименті форму «Briochette» для стандартних солодких булочок приблизним об’ємом 110 мл, форму «Muffin» для популярних мафінів, а також форми «Напівсфера» та «Прямокутник» для тістечок орієнтовним об’ємом 70 мл.
Використання силіконового посуду є абсолютно безпечним, адже використовується тільки харчовий силіконовий матеріал, який здатний витримувати перепади температур. Також такий матеріал не взаємодіє з харчовими продуктами, не впливає на смак та зовнішній вигляд готового продукту. Ба більше, силіконові форми є антипригарними та перед використанням не потребують рясного змащення олією.
Формочки для випічки з нержавіючої сталі
Якщо ви плануєте готувати випічку у формі з нержавіючої сталі, то варто мати під рукою форми "Коло", «Квадрат» і «Прямокутник» в кількох розмірах аби готувати пироги та основи для тортів різних діаметрів.
Щодо вибору матеріалу форм, варто враховувати, що вирізняють оцинковану та нержавіючу сталь. Ми рекомендуємо форми з нержавіючої сталі, адже цей матеріал є безпечним для взаємодії з тістом, не деформується під час впливу гарячих температур. Такі форми вельми економічні та довговічні.
Лопатки та виделки для шоколаду
Лопатки бувають різними за призначенням та матеріал виконання, включаючи гумові або силіконові лопатки для змішування або зішкрібання тіста з миски; металеві, силіконові або пластикові лопатки для проминання тіста.
На кухні, як мінімум, знадобляться кілька гумових або силіконових лопаток, а також маленька металева лопатка для подачі та перенесення готових кондитерських виробів з деко на тарілки. Декілька дерев'яних ложок змішування також буде корисно.
Для полегшення глазурування торта варто мати лопатку для глазурі, яка має тонкий плаский ніж зі зміщеним руків'ям.
Кілька виделок різної форми також дуже практичні кондитерськими інструментами для шоколаду.
Приладдя для прикрашання та заповнення
Мішки кондитерські та насадки є важливими інструментами для оформлення кондитерських виробів, таких як торти, кекси, капкейки та багато інших.
Що можна з ними робити?
- Формувати індивідуальні декоративні елементи та орнаменти з глазурі або крему, щоб створити унікальний дизайн.
- Заповнювати еклери та кекси кремом, мусом або желе, надаючи їм індивідуальний внутрішній смак.
- Створювати контури та написи, що додає особливий штрих до кондитерського виробу.
- Створювати кремові квіти, що призначені для оформлення тортів і печива.
- Працювати з глазур'ю аби рівномірно розподілити глазур по поверхні торта або тістечка.
Поспішайте на наш сайт та скористайтеся неймовірною знижкою -20%! Заманіть гостей запашною випічкою!