
5 кращих моделей професійних тостерів
Згідно з дослідженням, проведеним агенцією GFK Ukraine, 81% українців снідають щодня, і більшість обирає швидкі та зруч..
Згідно з дослідженням, проведеним агенцією GFK Ukraine, 81% українців снідають щодня, і більшість обирає швидкі та зруч..
Сьогодні сніданки — окремий формат для ресторанного бізнесу. У великих містах дедалі більше закладів пропонують сніданко..
Холодильна вітрина це не просто обладнання, а важливий інструмент продажу. Вона відповідає не лише за збереження продукт..
Кафе більше не просто місце, де готують їжу й подають напої — у 2025 році це результат продуманого проєктування цілісног..
Здавалося б, звичайна фритюрниця, але на кухні ресторану — це трішки більше, ніж просто обладнання для смаження картоплі..
Перш ніж купувати гриль для кафе, варто чітко визначити, які завдання він має виконувати. Якщо ви готуєте сендвічі, пані..
Вибір кухонної техніки — не найпростіше завдання, особливо коли йдеться про блендер. На ринку представлені сотні моделей..
Шокова заморозка — це процес швидкого охолодження або заморожування продуктів, який відбувається в контрольованому серед..
Свіжий сік за секунди — можливо, якщо у вас правильний соковитискач. Але як не загубитися серед десятків варіантів і обр..
Рис — один із найуніверсальніших інгредієнтів у кухнях світу. Його використовують у супах, гарнірах, салатах, десертах і..
Солоні чи солодкі, з начинкою чи без — пончики займають особливе місце в меню кафе, кондитерських та фастфудів, адже це ..
Відкриття власної мініпекарні – чудова можливість розпочати власний бізнес у сфері харчової промисловості. У середньому ..
Сковорідка – одна з найбільш популярних посудин для приготування різноманітних страв. Тому вона має бути зручною, довгов..
Шановні партнери та клієнти. Компанія Accord Group вітає Вас з прийдешніми святами Новим роком та Різдвом! Нехай н..
Accord Group поповнює свій асортимент новинками від всесвітньо відомого бельгійського бренду Eternum! Тепер на сайті ви ..
Imperia & La Monferrina - це відомий італійський бренд, що спеціалізується на виробництві машин для приготування мак..
Вітаємо Івана Білоусова з перемогою на Національному чемпіонаті з приготування джезви! Головний секрет приготування с..
28 травня амбасадор компанії Retigo спільно з Accord Group провів майстер-клас, присвячений пароконвектоматам серії Blue..
Кожен заклад має свою концепцію та список вимог до кожної деталі, бо саме з них складається загальне враження клієнта. А..
Світ готельно-ресторанного бізнесу постійно розвивається та оновлює свої підходи. Це стосується не лише меню та рецептів..