Banner
Banner Mobile
Теплове обладнання
Теплове обладнання
Електромеханічне обладнання
Електромеханічне обладнання
Холодильне обладнання
Холодильне обладнання
Печі та пароконвектомати
Печі та пароконвектомати
Барне обладнання
Барне обладнання
Посудомийне обладнання
Посудомийне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Пакувальне та допоміжне обладнання
Посуд
Посуд
Столові прибори
Столові прибори
Сервіровка і фуршет
Сервіровка і фуршет
Інвентар
Інвентар
Нейтральне обладання
Нейтральне обладання
Клінінг та гігієна
Клінінг та гігієна
Обладнання

Обладнання

Інвентар

Інвентар

Нейтральне обладання

Нейтральне обладання

Logo

Гриль-ресторан HayLoft 2.0

Основні дані

  • Адреса: м. Київ, просп. Перемоги, 67
  • Формат: супермаркет
  • Площа закладу: 2850 м²

Як за короткий період зробити інноваційну та ефективну кухню?

Нещодавно на ВДНГ відкрився новий гриль-ресторан — HayLoft 2.0. Наша компанія не пройшла повз та допомагала реалізовувати бажання сімейного ресторану. Це саме та ситуація, коли твоя відповідальність та педантичне ставлення до деталей працює на тебе.


Ціль проєкту:

Розміщення технологічного обладнання на обмеженій площі кухні.


Що було зроблено:

  1. План поверху із зазначенням внутрішніх розмірів технологічних приміщень й експлікації.
  2. План поверху з розміщенням технологічного обладнання по цехах.
  3. Точки підключення технологічного обладнання до холодної й гарячої води, каналізації.
  4. Прив'язки точок підключення технологічного обладнання до електрики.
  5. Специфікація технологічного обладнання (із зазначенням габаритних розмірів, електричної потужності, кількості).
  6. Комерційна пропозиція по обладнанню й пакета послуг для оснащення об'єкта: доставці, монтажу, пусконалагоджувальних робіт, гарантійним зобов'язанням, сервісного супроводу.
  • Gallery Image
  • Gallery Image
  • Gallery Image
  • Gallery Image
contacts

Бажаєте замовити проєкт?

Готові до нових можливостей? Зв'яжіться з нами сьогодні, і ми допоможемо вам побудувати кухню вашої мрії.