Блюдо "Бамбук" J-118-4
Артикул: 5070126
- Тип Блюдо
Артикул: 5070126
Артикул: 5070135
Артикул: 5070132
Артикул: 5070127
Артикул: 5070071
Артикул: 5070134
Артикул: 5070125
Артикул: 5070003
Артикул: 5070007
Артикул: 5070130
Артикул: 5070072
Артикул: 5070008
Артикул: 5070023
Артикул: 5070099
Артикул: 5070017
В японській кухні приготування і подача страв вважається справжнім ритуалом. Інвентар, який використовується для приготування їжі має величезну кількість відмінностей від звичного нам кухонного інвентарю. Спільною рисою для японської посуду є витончений і естетичний вигляд.
Також в японській культурі немає поняття повного набору однотипного посуду на певну кількість персон. Посуд може відрізнятися розміром, кольором і формою. Така різноманітність є одним з елементів, яке формує споконвічний зовнішній вигляд японського столу.
Найчастіше використовують такі види посуду і кухонного приладдя: