Нема в наявності
- Самовивіз
- По Києву від 3 000 грн – безкоштовно
- По Україні (Нова Пошта)
Оплата:
- Оплата карткою на сайті
- Безготівкова оплата (для юр. осіб)
Коптильна камера Helia Smoker 24 призначена для гарячого і холодного копчення, а також для приготування або запікання м'ясних виробів, овочів, сирів і морепродуктів. Процес приготування відбувається за допомогою підігрітого повітря. Це дозволяє зберегти продуктам більше корисних властивостей, ніж, наприклад, при приготуванні з інфрачервоним випромінюванням.
Можливість використання коптильні Helia Smoker 24 для приготування продуктів на знижених температурах. Наприклад, лосось холодного копчення може бути приготований за 90 хв при температурі менше 20ºC. Герметична конструкція двері коптильні запобігає випаровуванню вологи, і продукти зберігають свою природну соковитість, а рівномірний розподіл температури і диму найкращим чином сприяє приготуванню страви.
Особливості:
- Корпус з нержавіючої сталі AISI 304.
- Працює під тиском.
- Завантаження камери не більше 7 кг.
- Температура до 250ºC.
- Внутрішні розміри камери 350х420х290 мм.
У комплектацію входять ємність для тирси, деко для копчення, 2 плоскі решітки, 2 решітки для риби.
Коптильні | |
Тип | Коптильні |
Тип копчення | Гаряче/холодне |
Тип установки | Настільній |
Тип підключення | Електрика |
Кількість рівнів | 2 |
Разова загрузка | 7 кг |
Розміри камери | 350х420х290 мм |
Терморегулятор | Так |
Таймер | Так |
Максимальна температура | 250°С |
Напруга | 220 В |
Потужність | 1 кВт |
Розміри | 450х450х350 мм |
Вага | 25 кг |
Виробник | Helia Smoker (Німеччина) |
Країна-виробник | Німеччина |