
Коптильна камера Helia Smoker 24 призначена для гарячого і холодного копчення, а також для приготування або запікання м'ясних виробів, овочів, сирів і морепродуктів. Процес приготування відбувається за допомогою підігрітого повітря. Це дозволяє зберегти продуктам більше корисних властивостей, ніж, наприклад, при приготуванні з інфрачервоним випромінюванням.
Можливість використання коптильні Helia Smoker 24 для приготування продуктів на знижених температурах. Наприклад, лосось холодного копчення може бути приготований за 90 хв при температурі менше 20ºC. Герметична конструкція двері коптильні запобігає випаровуванню вологи, і продукти зберігають свою природну соковитість, а рівномірний розподіл температури і диму найкращим чином сприяє приготуванню страви.
Особливості:
У комплектацію входять ємність для тирси, деко для копчення, 2 плоскі решітки, 2 решітки для риби.