Виделка десертна Atelier Faro 182 мм (0508)
Артикул: 306-0508
- Тип Виделки десертні
- Серія Faro
- Довжина 182 мм
- Матеріал Нержавіюча сталь
Артикул: 306-0508
Артикул: 302-3010-14.V
Артикул: 302-983-14
Артикул: 306-0208
Артикул: 306-0308
Артикул: 302-2080-14
Артикул: 302-1670-14
Артикул: 302-1620-14
Артикул: 302-3010-14
Артикул: 302-1922-14
Артикул: 302-2610-14
Артикул: 302-2080-04
Артикул: 302-2610-04
Артикул: 302-1620-04
Артикул: 302-8004-04
Сервірування столу відіграє велику роль, оскільки це красиво, зручно і стильно. Є певні правила, в яких вказується що і чим потрібно їсти. Столове приладдя - це не тільки стандартні ложки, виделки і чайні ложечки. Є багато інших аксесуарів, які мають бути, якщо ви хочете дотримуватися всіх сервірувальних правил.
Десертні виделки, як уже зрозуміло з назви, використовуються під час вживання солодкого пирога або тістечка, а також великого фрукта, який потрібно розрізати. Буває різних видів, оскільки використовується для різних десертів.
Зазвичай кладеться перед тарілкою зубцями вправо. Десертна виделка невелика, бо й десертна тарілка теж набагато менша за звичайну. До того ж десерти потрібно їсти невеликими порціями.
Вилки для десерту бувають таких видів:
Для сервірування столу варто замовити різні види десертних виделок на всі випадки життя. До того ж ціна на них доступна, а вибір дизайнів величезний - можна підібрати той, який найбільше до вподоби, або варіант, що пасуватиме до загальних столових приборів.
Щоб не розгубитися і не потрапити в незручну ситуацію на важливому заході, потрібно розуміти, як визначати столові прибори та розуміти, для чого вони призначені. Це ж стосується і виделки для десертів.
Вилка десертна від усіх інших вирізняється коротшою довжиною і наявністю лише трьох зубців. Але є все ж вироби, у яких чотири зубці, але буває і всього два. Цікаво те, що дизайн таких столових приборів набагато різноманітніший і витіюватий.
Десертну виделку заведено тримати в правій руці, але більшість десертів складно їсти, не використовуючи ніж. А тому разом їх потрібно використовувати точно так само, як і звичайні прилади, тобто ніж потрібно тримати в правій руці, а виделку - в лівій.
Винятком є такі десерти, як суфле, страви з м'якого сиру в креманках, фруктові салати з вершками, і багато іншого.
Десертні виделки ідеально підходять для десертів із листкового або пісочного тіста, яке кришиться, а тому їх не варто відкушувати - потрібно відрізати невеликі шматочки. Фрукти та великі ягоди теж потрібно розрізати на шматочки, які зручно їсти. А ось дрібні ягоди без кісточок не їдять виделкою.
Ви можете купити десертні виделки оптом чи вроздріб у нашому інтернет-магазині. Ми доставляємо товари по всій Україні зручними способами. У нас ви можете ознайомитися із зовнішнім виглядом товару за допомогою фото на сайті та замовити доставку в будь-яке місто України або забрати безплатним самовивозом у Києві.