Модуль з 2-ма ящиками Atelier GN для холодильного столу з нижнім агрегатом
Артикул: 7050035
Артикул: 7050035
Артикул: 7050033
Артикул: 7050019
Артикул: 7470041
Артикул: 7470034
Артикул: 7050024
Артикул: 7050009
Артикул: 7050011
Артикул: 7470023
Артикул: 7470011
Артикул: 7470037
Артикул: 7470017
Артикул: 7050013
Артикул: 7050015
Артикул: 7050023
На професійній кухні все повинно бути обладнане для комфортної роботи. Добре налагоджений процес приготування страв — запорука успіху підприємства і популярності закладу серед постійних клієнтів. Холодильний стіл — саме той агрегат, який допомагає оптимізувати робочий простір. Він не тільки дозволяє зберігати продукти при низьких температурах, але також є зручною поверхнею для їх подальшої обробки і нарізки. Замовити холодильний стіл по кращим цінам можна на сайті Accord Group.
Столи холодильники буваю різні. І справа не тільки в розмірах. Розрізняють обладнання за кількома критеріями.
За призначенням:
За матеріалом стільниці:
За кількістю дверей бувають двох-, трьох- і чотирьохдверні моделі. При чому двері можуть бути як глухими, так і прозорими. Останні використовують в барах, супермаркетах для демонстрації продукції, що продається. Існують також варіанти, коли замість дверей обладнуються висувні ящики.
Розрізняють також пристрої за температурними режимами. Якщо це стіл холодильник, то всередині підтримується температура від -2 до +10°C. Якщо мова йде про морозильні моделі, то тут температура буде опускатися нижче 18°C.
В Україні в продажу можна знайти різні моделі холодильних столів, підібравши агрегат за розміром і призначенням для конкретного закладу.
Хороший вибір, а також вигідні ціни на холодильні столи ви знайдете в інтернет-магазині Accord Group. У нас представлена професійна техніка від надійних виробників: Cooleq, Forcar, Forcold, Stalgast, Tefcold. Щоб правильно вибрати модель за габаритами і технічними характеристиками, визначитеся в декількох важливих питаннях:
До речі, рекомендуємо купувати моделі, в яких регулятор температури максимально точний з мінімальним кроком. Це дозволить створити кращі «умови» для конкретних продуктів харчування, які будуть там зберігатися.