Апарат для млинців La Monferrina C1/195 Tonda
- Продуктивність 300 порц./год.
- Країна-виробник Італія
- Потужність 3.300 Вт
- Розміри 420x1000x490
- Вага 40 кг
- Виробник La Monferrina
У ресторанному бізнесі важлива кожна деталь – від якості обладнання до зручності роботи кухарів. Професійні плити, пароконвектомати, грилі, фритюрниці, та холодильне обладнання допоможуть готувати страви на найвищому рівні. Наш асортимент включає все необхідне для ресторану будь-якого формату, від затишного сімейного до елітного. Забезпечте свій ресторан надійним обладнанням для стабільної якості та задоволення ваших гостей
Ваше кухонне обладнання має бути надійним, продуктивним і довговічним. Ми пропонуємо професійні плити, пароконвектомати, грилі, фритюрниці та холодильники – усе необхідне для ефективної роботи на кухні.
Успішність ресторанного бізнесу залежить від безлічі факторів. Кожен власник ресторану, який прагне стабільності, перебуває в пошуках надійних рішень, які допоможуть у розвитку. Правильно підібране професійне обладнання для ресторанів - це острівець стабільності, здатний забезпечити злагоджену роботу вашого закладу на тривалий період.
Компанія Акорд Груп офіційний імпортер провідних світових брендів на ринку України, понад 10 років. На основі нашого багаторічного досвіду, ми розробили рекомендації з підбору та купівлі ресторанного обладнання, яке виведе ваш бізнес на новий рівень. У кінці статті ми надали відповіді на найпоширеніші запитання від наших клієнтів, тому рекомендуємо прочитати статтю повністю.
Успішність вашого ресторану багато в чому залежить від правильно підібраного обладнання. Ґрунтуючись на наших спостереженнях ми можемо сказати, що не існує універсального списку, який підійде кожному ресторанному бізнесу. Його зміст залежить насамперед від концепції закладу, кількості посадкових місць і пропонованого меню. Але є певні категорії ресторанного обладнання, які повинні бути в кожному закладі:
Професійне обладнання для кухні та ресторанів краще купувати в одного дистриб'ютора і тільки після розробки індивідуального проєкту, який допоможе визначити необхідну кількість, а також грамотне розміщення всієї техніки, приладів і аксесуарів.
Компанія "Акорд Груп" займається проєктуванням, а також індивідуальним підбором обладнання для: кафе, барів, ресторанів, фаст-фуду, понад 10 років. На нашому сайті ви можете купити обладнання для ресторанів разом з установкою під ключ. Наші експерти допоможуть вам вибрати якісну і надійну техніку від провідних світових виробників.
У наш час професійне обладнання для ресторанів це не надлишок, це необхідність. Саме спеціалізована техніка допоможе вам підвищити продуктивність, поліпшити якість страв, оптимізувати витрати та полегшити роботу співробітників. Завдяки нашим практичним знанням, а також досвіду клієнтів ми можемо сміливо заявити, що професійна техніка довше працює, рідше ламається, а також заощаджує ресурси вашого бізнесу, оскільки під час її розроблення використовуються тільки сучасні технології.
Наприклад, пароконвектомати бренду Retigo оснащені сучасним програмним забезпеченням, що дає змогу детально фіксувати весь процес приготування і витрату ресурсів на кожному етапі роботи. На додаток, такі апарати оснащені автоматичною мийкою, що полегшить роботу персоналу під час прибирання.
Власники бізнесу гідно оцінять зручність застосунків, які розробляють спеціально для ресторанного обладнання. Такий підхід несе в собі масу переваг, адже інформативність застосунків дає змогу в режимі реального часу відстежувати роботу персоналу й аналізувати його помилки. Нижче наведено таблицю порівняння техніки для ресторанів та її забезпечення на прикладі провідних виробників:
Виробник |
Підвищена продуктивність |
Програмне забезпечення |
Наявність сервіс центрів в Україні |
Наявність автоматичної мийки |
Rational |
❌ | ✅ | ❌ | ✅ |
Retigo |
✅ | ✅ | ✅ | ✅ |
Unox |
❌ | ✅ | ❌ | ✅ |
Piron |
❌ | ❌ | ✅ | ✅ |
Explora |
✅ | ✅ | ✅ | ✅ |
Зазвичай, коли ми чуємо слово: "Ресторан" - перше, що спадає на думку, це дорогі страви, розкішна дизайнерське приміщення, а також кілька зірок "Мішлен". Але насправді заклади, які належать до цієї категорії, бувають найрізноманітніші. Від сімейних ресторанів, до закладів швидкого харчування.
Заклади високої кухні — це традиційні ресторани, де ви знайдете вишукану атмосферу, авторські страви від шеф-кухарів світового рівня, бездоганний сервіс, індивідуальний підхід до кожного гостя. Отже, можна зробити висновок що професійне кухонне обладнання повинно відповідати загальноприйнятим стандартам безпеки та виготовлене з якісних надійних матеріалів. Устаткування для ресторанів високої кухні повинне мати функції детального контролю всіх етапів приготування, що гарантує якісно приготовлену страву.
Цей тип ресторанів відрізняється аскетичним та практичним меню, в якому зустрічаються авторські позиції. Основна аудиторія це пари з дітьми, тому такі заклади орієнтуються на здорове харчування і також мають дитяче меню. Сімейні ресторани обирають обладнання, що дає змогу швидко обслужити великий зал, зважаючи на різноманітність меню й оптимізацію процесів. Тут важливі швидкість і якість, щоб догодити гостям і не змушувати їх довго чекати.
Екзотика завжди дуже популярна, адже цей сегмент закладів пропонує скуштувати незвичну для нашої країни кухню та отримати незабутні відчуття і враження. Зважаючи на свою специфіку, ресторани з екзотичними стравами можуть обирати специфічне обладнання, яке важко знайти на українському ринку. Устаткування має бути здатне готувати страви, характерні для тієї чи іншої кухні, наприклад, для ресторанів азіатської кухні необхідно придбати, приміром, фритюрницю та бамбуковим кошиком для пропарювання, оскільки вони необхідні для приготування деяких страв.
Існують також ресторани фаст-фуду, які засновані на франшизах, яскравий приклад такого закладу - "МакДональдс" як показує практика, ресторани фаст-фуду пропонують швидкі та недорогі страви. А меню зазвичай складається з бургерів, смаженої курки, сендвічів та інших страв, які легко приготувати. Виходячи з цього обладнання для фаст-фуду повинно бути простим у використанні та мати високу енергоефективність, щоб ви могли обслужити велику кількість клієнтів за короткі терміни.
Кафе пропонують більш різноманітне меню та вишукані страви у більш затишній атмосфері. Тому обладнання для кафе зазвичай більш багатофункціональне, ніж для фаст-фудів і розраховане на більшу кількість відвідувачів. А також залежно від специфіки закладу воно може бути ергономічнішим, ніж в інших закладах. Наприклад, для кав'ярень використовується мінімальний набір техніки, що дає змогу персоналу швидко приготувати замовлення для клієнта. Тому вибір обладнання безпосередньо залежить від специфіки закладу.
Придбати якісне та надійне обладнання, яке відповідатиме тематиці та специфіці вашого закладу можна звернувшись до нас. Компанія Акорд Груп надає найкраще обладнання для ресторанів у Києві. Обираючи нашу компанію ви отримаєте:
У нашому інтернет-магазині / ви можете купити обладнання для ресторанів у таких містах: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Полтава, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Суми, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Ужгород.
У цій статті ми торкнулися теми обладнання для ресторанів, його основних видів і категорій. А також різницю між закладами та чому кожен з них має свої особливості в підборі обладнання. Якщо ви хочете придбати якісну техніку, але відчуваєте складнощі з вибором і створенням проєкту, ми рекомендуємо звернутися до професіоналів.
Компанія Accord Group - ваш надійний партнер, який допоможе вибрати обладнання для ресторану, адже понад 10 років ми допомагаємо нашим клієнтам по всій Україні підвищити свою ефективність і вийти на новий рівень.
Пароконвектомат — це унікальне теплове обладнання, яке дозволяє впоратися з більшістю завдань з
приготування різних страв. Спекти пироги, тушкувати м'ясо, приготувати овочі і так далі — це
пристрій може майже все. Ефективно замінює відразу декілька кухонних агрегатів, економлячи таким
чином місце на кухні і електроенергію. Тому купити пароконвектомат в Києві — це вигідне і
розумне
капіталовкладення.
Пароконвектомат — це унікальне теплове обладнання, яке дозволяє впоратися з більшістю завдань з
приготування різних страв. Спекти пироги, тушкувати м'ясо, приготувати овочі і так далі — це
пристрій може майже все. Ефективно замінює відразу декілька кухонних агрегатів, економлячи таким
чином місце на кухні і електроенергію. Тому купити пароконвектомат в Києві — це вигідне і
розумне
капіталовкладення.